Начало Новини Актуално Стандард Профил взе годишната награда на Фолсваген Груп за най-добър доставчик

Стандард Профил взе годишната награда на Фолсваген Груп за най-добър доставчик

Актуално

Стандард профил - Стара ЗагораВ навечерието на първия учебен ден Стандард Профил България АД - Стара Загора връчи на всички свои служители, които имат деца от 1 до 8 клас, пълен комплект учебни пособия и помагала. Инициативата се провежда във всички фирми по света, които са част от голямото семейство на Стандард Профил. Поводът е голямото признание, което получи компанията от Фолксваген Груп.

Немският консорциум присъди на Стандард Профил годишната награда за най-добър доставчик, тъй като групата е покрила всички критерии за качество и изпълнение на сроковете. Принос за високата оценка имат всички работещи в компанията, затова ръководството прави този подарък, заяви управителят на фирмата в Стара Загора Петър Ангелов.
Не случайно жестът е насочен към децата, защото според мениджмънта на Стандард Профил най-добрата инвестиция е в образованието, каза още Ангелов.
Служителите благодариха на ръководството на дружеството в Стара Загора за помощта и мотивиращата социална политика.

* * *

Поздравление към работещите в предприятието отправиха и Андреас Енгел, главен изпълнителен директор и Неджип Хакан Озджан, главен оперативен директор на Стандард Профил
Нашите служители са изключително мотивирани, нашите служители са добре обучени, заедно демонстрираме общия ни ангажимент да поставяме нашите клиенти винаги на първо място. Това важи еднакво за всички заводи и представителства на Стандард Профил. По този повод, искаме да фокусираме вниманието върху един от тези фактори - образованието.
Образованието е непрекъснат процес, който продължава през целия живот. Някои етапи от този процес са от изключително значение и имат голямо въздействие върху целия ни живот, както в работата така и в къщи. Нашите преживявания и наученото в основното училище са определено един от тези решаващи етапи на развитие.
В този ред на мисли ние решихме да отпразнyваме наградата на Фолксваген груп, като направим подарък – комплект ученически принадлежности на всяко семейство с деца, които са ученици в основното училище. Комлекта ще включва пособия за писане, чертане и рисуване, тетрадки, бележник, острилка за моливи, лепило и гума. Целта на този подарък е от една страна да подпомогне нашите семейства и подчертае значението на образование в работа и в живота. От друга страна е инвестиция в бъдещето на всички нас, а именно образованието на нашите деца.
Фолксваген планува своето бъдеще базирайки се на връзки с иновационни, ефективни и надеждни доставчици. Ние ще работим много усилено за да поддържаме нашата принадлежност в тази избрана група. Притежаваните качества и представянето на нашите служители са ключ към отличните ни взаимоотношения с Фолксваген груп и постоянния ни успех в работата. В Стандард Профил сега и за в бъдеще планираме служителите ни да бъдат добре образовани, изключително мотивирани и с внимание фокусирано върху клиента.

Надяваме се, с този подарък да отбележим това, което сме постигнали заедно и подкрепим нашия съвместен ангажимент към бъдещото поколение, се казва в обръщение по повод на наградата от Фолсваген Груп, отправено до фирмата във Стара Загора от Андреас Енгел, главен изпълнителен директор на Стандард Профил и от Неджип Хакан Озджан, главен оперативен директор на Стандард Профил.

Стандард профил
Стандард профил, Стара Загора Петър Ангелов, Стандард профил - Стара Загора

Стандард Профил България АД произвежда пълната гама каучукови уплътнения за автомобилната индустрия и работи 100% за износ. Дружеството е част от голяма група със седалище в Истанбул и е от 35 години на пазара, а собственикът е американски фонд за дялови инвестиции.
През 2010 г. фирмата в Стара Загора премина успешен одит от страна на Фолксваген Груп, което осигурява поръчки за всички марки на компанията.

Още новини