Начало Новини Актуално Стандард Профил стана собственик на Кауфил Сийлинг Технолоджис

Стандард Профил стана собственик на Кауфил Сийлинг Технолоджис

Актуално
Стандард Профил

Стандард Профил приключи окончателното споразумението за придобиване на 100% от акциите на Кауфил Сийлинг Технолоджис (Kaufil Sealing Technologies). Стандард Профил е вече вторият по големина доставчик за уплътнителни системи за автомобилната индустрия в Европа по обем на продажбите, със служители около 6 500 души. Компанията оперира с 12 производствени локации в Турция, България, Испания, Мароко, Русия, Индия, Южна Африка и Китай.

В допълнение към Центъра за развитие и изследвания в Дюздже (Турция) и Логроно (Испания), Стандард Профил има офиси за обслужване на клиенти в Кьолн, Детройт, Мюнхен, Париж, Торино и Волфсбург.

Придобиването на новия завод ще осигури на Стандард Профил още по-устойчив и печеливш растеж.

С тази сделка Стандард Профил, разширява възможности си както за производство, така и за обслужване на клиентите, като се позиционира по-добре до локациите на основните си клиенти.

Реакцията на клиентите за придобиването на новия завод е силно положителна. Добавянето на центъра за изследвания и развитие Логроно (Logrono), офиса в Кьолн и съвместните предприятия в Русия и Индия, в съчетание с обмена на добрите практики за развитието на процеса и на продукта, ще засили способността ни да отговорим на нуждите на нашите клиенти в световен мащаб, съобщиха от Стандард Профил.

Още новини