Начало Новини Актуално Стандард Профил България въвежда японска система на управление (видео)

Стандард Профил България въвежда японска система на управление (видео)

Актуално
Стандард профил

Стандард Профил България, предприятие, което е сред водещите дружества в Европа за производство на каучукови уплътнители за автомобилната промишленост, инвестира в обучение на своя персонал за въвеждане на системата Ти Пи Ес - Тойота производствени системи. Лектор в Стандард Профил България в Стара Загора беше доц. Нако Стефанов - специалист по японско управление.

Целта на въвеждане на системата в старозагорската фирма Стандард Профил България е да се постигне най-високо ниво на ефективност и ефикасност. Акцентът се поставя върху човешкия фактор и използването на неговия потенциал. По този начин служителите повишават своята мотивираност да работят в екип, което повишава качеството на дадена дейност, обясни доц. Стефанов. Системата, като цяло, подобрява средата и понижава общият организационен и производствен риск, каза още специалистът.

Доц. Стефанов даде и висока оценка на организацията на работа в Стандард Профил България по отношение на водената от ръководството корпоративна отговорна политика.

Мениджмънтът на Стандард Профил България инвестира и в нова специализирана апаратура за нанасяне на покрития върху метални детайли. С нея ще работят добре подготвени кадри, преминали обучение.

Новата апаратура ще повиши още повече конкурентоспособността на Стандард Профил България, защото ще спести време и средства, обясни Живко Желязков - отговорник по поддръжката в Стандард Профил България.


Връзка към видео репортажа в youtube
(позволява по-високо качество и възможност за гледане чрез мобилни телефони)

Още новини