Начало Новини Актуално Стандард Профил България награди деца на свои работници, завършили с отличен успех годината

Стандард Профил България награди деца на свои работници, завършили с отличен успех годината

Актуално
Стандард Профил България

Ръководството на Стандард Профил България АД награди деца на свои служители, завършили учебната година с отличен успех. 25 деца получиха ваучери, с които ще си осигурят всичко необходимо за 15 септември. На събитието присъстваха управителят на дружеството в Стара Загора Петър Ангелов, Йълдерим Алкан - директор на дирекция Човешки ресурси на Стандард Профил и Йълмъз Сертач - директор на дирекция Инженерно развитие на фирмата майка.

Успехите на младото поколение са в основата на развитието на обществото, затова доброто образование е много важно, каза г-н Алкан при награждаването на отличниците. Той и колегите му им пожелаха следващата година да бъдат много повече.

Инициативата за поощряване на децата с висок успех се провежда във всички заводи в структурата на Стандард Профил.

Петър Ангелов Стандард профил България

В рамките на своята социално-отговорна политика в навечерието на първия учебен ден през 2010 г. Стандард Профил България АД - Стара Загора връчи на всички свои служители, които имат деца от 1 до 8 клас, пълен комплект учебни пособия и помагала.

Не случайно жестът е насочен към децата, защото според мениджмънта на Стандард Профил най-добрата инвестиция е в образованието, каза Ангелов.

Служителите благодариха на ръководството на дружеството в Стара Загора за помощта и мотивиращата социална политика.

Standard Profil е бързо развиваща се компания за производство на уплътнителни системи за автомобили в световен мащаб, с производствени мощности в Турция, България, Южна Африка и Китай. В България дъщерно дружество на компанията Standard Profil е Стандард Профил България, чиито производствени мощности са базирани в Стара Загора.

Инвестиционният фонд Bancroft Private Equity подписа предварително споразумение за продажба на 100% от акциите на групата Standard Profil A.S. на Ruia Group. Сделката е обект на стандартни антимонополни процедури и се очаква да приключи през третото тримесечие на 2011 година.

Стандард профил България Стара Загора Стандард профил България деца Стара Загора Стандард профил България Стара Загора деца Стандард профил България

Още новини