Начало Новини Актуално Стандард Профил България АД с 80% ръст на продажбите. Фирмата подари празник на децата

Стандард Профил България АД с 80% ръст на продажбите. Фирмата подари празник на децата

Актуално
Стандард Профил България

Дружеството за производство на каучукови уплътнители за автомобилната промишленост Стандард Профил България АД - Стара Загора, изпраща 2010 г. с отлични финансови резултати и спечелени мащабни проекти. Към края на ноември продажбите на дружеството са се увеличили с 80%, спрямо предходната година, или около 27 млн. лв. от нетни продажби.

Това съобщи изпълнителният директор Петър Ангелов.

В Стандард Профил България АД - Стара Загора работят над 530 души, 220 от тях са назначени през тази година, в резултат на нови проекти и клиенти. Сред водещите са Дженеръл мотърс, Фиат и Фолксваген.
Най-голям принос за добрите финансови резултати има поръчката от Фиат. Компанията осигурява 60% от продажбите.

Видеото във формати FLV и MP4

Това е огромен проект, който ние успешно реализирахме и дадохме пример за добра екипна работа, между дружествата в Стара Загора, в Турция и търговските отдели, базирани в Германия и в Истанбул, каза още Петър Ангелов.

Коледен подарък за Стандард Профил в Стара Загора е и одобреният преди дни нов проект, за чието реализиране ще бъдат допълнително назначени 110 души. Става въпрос за т.н. Джи Ен Ти - разновидност на Кадилак, предназначени изцяло за американския пазар. Предизвикателство за нас ще бъде производството на т.н. динамично уплътнение, обясни изпълнителният директор.

Ръководството на Стандард Профил България не измени на социално отговорната си политика и за четвърта поредна година организира Коледна вечер за децата от Дом Незабравка и за децата на своите служители.

Малчуганите заедно посрещнаха Дядо Коледа и получиха подаръци. Дружеството ще подари на Дом Незабравка и кът за отдих.

 

Стандард профил порари празник на децата Стандард профил Незебравка Стандард профил деца Стандард профил ръст

Още новини