Начало Новини Актуално Стандард Профил България АД поощрява с награди работниците си (видео)

Стандард Профил България АД поощрява с награди работниците си (видео)

Актуално

Стандард Профил България Стара Загора

Стандард Профил България АД - Стара Загора - дружеството, което произвежда пълната гама каучукови уплътнения за автомобилната индустрия, стартира нова социално-отговорна инициатива. С нея се цели служителите да получат допълнителни стимули и признание за своя труд.

Учредихме награда за най-добра производствена линия, която ще връчваме всеки месец на екипа, постигнал най-добри резултати. Освен преходния флаг, работниците ще получават и финансов стимул, съобщи Петър Ангелов, изпълнителен директор на дружеството. Наградата за месеца печели екипът, който работи по линията Форд К.

Приемаме наградата много добре. Това е не само признание за нас, но и мотивация да дадем всички от себе си, за да постигнем още по-добри резултати, каза Христо Желязков, който е началник смяна.

Повдигнаха ни самочувствието и се надявам и следващия месец флагът да остане при нас, сподели Маргарита Михайлова, която е част от екипа на отличените.

Дружеството запазва тенденцията на ръстеж и през годината ще инвестира в разширяване на сградния фонд, защото обемите от работа нарастват.

През 2012 г. Стандард Профил България започва работа по два нови мащабни проекта - Фиат Идея, който ще се произвежда в завода на италианския автомобилен гигант в Сърбия. Вторият проект е Амаро на Фолксваген.
В момента в дружеството в Стара Загора работят 750 души. Заради новите проекти до края на годината ще бъдат назначени още около 50 работници.

 

илко груев

Още новини