Начало Новини От Палатата Срещи с представител на бразилски производители на храни и напитки

Срещи с представител на бразилски производители на храни и напитки

От Палатата

Vapza Foods - Cafe CampinhoИзпълнявайки своята мисия да подпомага контактите на български фирми с чуждестранни партньори, Българската търговско-промишлена палата представя на вниманието на предприемачите две бразилски компании, производители на храни и напитки, които търсят сътрудничество с вносители и дистрибутори за България.

Vapza Foods е производител на храни - обработени и готови за консумация, заготовки за ресторанти, включително: зеленчуци, бобови храни, ориз, царевица, месо, както и био продукти. Подробна презентация можете да видите тук.

Café Campinho е бразилска компания, производител на кафе, разтворимо и за машина, кафе продукти, различни видове чай и други топли напитки. Каталог на продуктите можете да разгледате тук.

Представител на компанията г-н Клеомар ди Кастро ще бъде в България в периода 23 септември - 2 октомври 2020 г. При интерес от страна на български фирми Българската търговско-промишлена палата може да организира среща с него в удобно време и място за двете страни. Работeн език - английски.

За уточняване на среща и при въпроси, можете да се свържете с Габриела Димитрова, Българска търговско-промишлена палата, тел.: 02 8117 489, e-mail: g.dimitrova@bcci.bg.

 

Още новини