Начало Новини Актуално Среща с Международната търговска палата Пътят на коприната, 20 ноември 2018 г.

Среща с Международната търговска палата Пътят на коприната, 20 ноември 2018 г.

Актуално
1SRCIC logoДелегация от Международната търговска палата Пътят на коприната (SRCIC) ще посети България в периода 19 – 20 ноември 2018г. по покана на Българската търговско-промишлена палата. Международната търговска палата Пътят на коприната SRCIC http://www.srcic.com/ е неправителствена организация с нестопанска цел, чиято основна мисия е да популяризира инициативата Един пояс, един път и да допринесе за хармоничен растеж и насърчаване на свободната търговия, основно в рамките на Пътя на коприната. Ролята на SRCIC е да даде възможност на членовете си да развият партньорства за търговия и инвестиции и участие в съвместни проекти. В SRCIC членуват 90 търговски асоциации и организации от 75 страни по Пътя на коприната. От началото на 2018г. Българската търговско-промишлена палата се присъедини към Международната търговска палата Пътят на коприната.
В тази връзка отправяме покана за среща с представителите на Международната търговска палатаПътят на коприната, която ще се проведе на 20 ноември 2018 г. /вторник/ от 14.30 ч. в БТПП, зала А, ул. Искър 9, София. Международната търговска палата Пътят на коприната е важен елемент за осъществяване на сътрудничество с Китай във всичките му форми. На срещата ще бъде представена нейната дейност, инициативи и ще бъдат обсъдени инвестиционните възможности и проекти, с които България да участва във формата за сътрудничество Централна и Източна Европа - Китай.

 

При интерес за участие в срещата, моля потвърдете на e-mail: irelations@bcci.bg или на тел.: 02 8117 421 до 19 ноември 2018 г.

 

Работен език на срещата е английски!

 

Приложение:

 

Още новини