Начало Новини Актуално Среща с делегация от Кашкадаринска област, Узбекистан, 14.02.2019 - София, зала на БТПП

Среща с делегация от Кашкадаринска област, Узбекистан, 14.02.2019 - София, зала на БТПП

Актуално

Кашкадаринска област, УзбекистанБългарската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани на среща с делегация от Кашкадаринска област, Узбекистан, водена от заместник областния управител г-н Ойбек Шагазатов, която ще се проведе на 14.02.2019 /четвъртък/ от 10.00 часа в сградата на БТПП в София.

Кашкадаринска област е една от 14-те области в Узбекистан. Водещи отрасли в икономиката на областта са: нефт и приорден газ, селско стопанство, хранително-вкусова промишленост, текстил и др.

Делегацията, водена от заместник областния управител г-н Ойбек Шагазатов, вклюва представители на областната администрация и на бизнеса с интереси в сферата на селското стопанство, образованието, медицината, уелнес индустрията и балнеологията, строителни материали и др.

Моля желаещите да участват в срещата да потвърдят своя интерес на e-mail: m.markova@bcci.bg в срок до 13 февруари /сряда/. Работни езици на срещата: руски и английски.

При наличието на допълнителни въпроси, може да се свързвате с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494, 8117 489.

Още новини