Начало Новини Актуално Среща на бизнеса в Стара Загора и Хасково - 20 май, 10.30, онлайн

Среща на бизнеса в Стара Загора и Хасково - 20 май, 10.30, онлайн

Актуално

Екипът на регионалния проект на в. Капитал, Капитал Градове, отправя покана за онлайн събитие Среща на бизнеса в Стара Загора и Хасково. Тя ще се проведе на 20 май 2021 г. (четвъртък) от 10.30 часа.

В четири панела екипът на Капитал ще разговаря с представители на местната власт и бизнеса от региона на Стара Загора и Хасково за икономическото бъдеще на региона. Специален гост на събитието ще бъде Н. Пр. Роб Диксън, посланик на Великобритания.

В дискусията ще вземат участие Община Стара Загора и Община Хасково, успешни компании от Стара Загора и Хасково от различни сектори, експерти в областта на енергетиката и градското развитие.

Теми на срещата:

  • Какво планира местната власт на Стара Загора и Хасково
  • Най-големите инвестиции в региона: кои са те и как да продължат напред
  • Гласът на бизнеса: предизвикателства и решения на фирмите в региона
  • Новото лице на енергетиката: Koи са ключовите промени в сектора и какъв е потенциала за икономиката
  • Умни и зелени: ще се променят ли Стара Загора и Хасково и как?

За да се включите в събитието и да получавате информация за него е необходима предварителна регистрация, която може да направите на този линк.

За да запазим дискусионния формат на събитието и възможността местната общност и журналисти да задават въпроси, може да изпратите своите запитвания към участващите панелисти, като попълните формуляра на този линк.

Пълна програма, информация за участващите в събитието и темите може да откриете на сайта на конференцията: https://www.capital.bg/event/213.

Това е първото събитие от поредицата за 2021 г. Капитал Градове е платформа за дискусии за развитие на местните икономики и на важните градски центрове на България. Тя се състои от поредица специални регионални издания и събития с бизнеса и местната власт. За четвърта поредна година организираме бизнес дискусии в различни точки на страната. Предстоят събития за Бургас, Варна и Шумен, Русе, Смолян и Пловдив.

Още новини