Начало Новини Актуално Среща и презентация на тема Соларна енергия за бизнеса - етапи на реализация и възможности за финансиране, организирана

Среща и презентация на тема Соларна енергия за бизнеса - етапи на реализация и възможности за финансиране, организирана от БТПП

Актуално

Съветът на браншовите организации при Българската търговско-промишлена палата (БТПП) организира среща с презентация на тема Соларна енергия за бизнеса - етапи на реализация и възможности за финансиране, съобщиха от БТПП. Събитието ще се осъществи в партньорство с xFigureFinance и ИЮ Консулт ООД, които ще представят темата.

Целта е пред заинтересовани инвеститори и консуматори на електроенергия (компании, браншови организации, предприемачи и др.) да се представи полезна информация за стъпките в процеса на изграждане на соларна централа, възможностите за финансиране чрез европейски програми, рисковете и проблемите, съпътстващи инвестицията.

Събитието ще се проведе в хибриден формат на 25 януари от 15:00 до 17:00 часа в сградата на БТПП. То ще бъде излъчвано и онлайн: https://meet.google.com/eph-jgsj-oqk. Линкът ще бъде отворен за регистрация след 14:30 часа.

Още новини