Начало Новини Актуално Спортен клуб MD GAMES открива кафе-клуб Difference в Стара Загора

Спортен клуб MD GAMES открива кафе-клуб Difference в Стара Загора

Актуално
MD GAMES

След успешно реализираният проект в град Варна, следващата стъпка в нашето развитие е свързана с град Стара Загора. Крайно време беше в един от най-красивите български градове да се създадат подходящи условия за развитие на едно от най-проспериращите хобита в наши дни - Trade Card Games, съобщиха от Спортен клуб MD GAMES, който открива кафе-клуб Difference в Стара Загора.

Официалното откриване на клуб Difference е на 27 август (събота) от 12:00 часа. Празненството и игрите ще продължат до късно вечерта. Всички са добре дошли, а забавлението и почерпката са гарантирани! Освен това ще направим много снимки, а за доброто настроение през целия ден ще се грижи екипа на MD GAMES !

След официалното откриване даваме старт на игрите и турнирите. Ще направим стандарт турнири за начинаещи, стандарт турнир за напреднали, както и драфт за старите играчи в града! През цялото време нашите гости ще могат да се подкрепят с тонизиращи напитки и храни, за да направим едно подобаващо откриване.

Стара Загора е един от малкото български градове, в който има TCG комюнити, а също така и голям интерес от хора, които до скоро не бяха чували за тези дисциплини. Основна цел пред нас ще бъде да доразвием това общество, както и да осигурим страхотни условия за игра на всички фенове в града на липите.

Кафе-клуб Difference се намира в центъра на град Стара Загора на адрес: ул. Българско опълчение 53.

Клубът е вторият от веригата Difference и представлява обширно помещение, в което са обособени следните части - кафе кът и игрална зона. За вашето удобство и приятно прекарване ще има Wi-Fi интернет, както и телевизор с включена кабелна телевизия.
Клубът ще предлага богат асортимент от храни и напитки. За прохладните летни вечери има специално място на открито в предната част на клуба, която гледа към централната улица.

От 27-ми август клубът ще работи всеки ден със следното разписание:
от понеделник до четвъртък - от 11:30 до 20:30
петък - от 11:30 до 22:30 ( понякога и след 22:30, когато е необходимо)
събота и неделя - от 10:00 до 22:30
Какво следва след Варна и Стара Загора?

Относно Стара Загора основната ни цел ще е да покажем на колкото се може повече млади хора за невероятното хоби Magic The Gathering. Смятаме това да се случи с няколко големи демонстрации съответно в Park Mall & Galeria Mall,, а също така и в градската градина, която се намира в идеалният център на града. Не може да не се отбележи, че тези мероприятия се осъществяват благодарение на съдействието на градската библиотека „Захарий Княжески”, която и занапред ще продължава да си сътрудничи със СК „МД Геймс” за развитието на този тип интелектуална дейност у подрастващото поколение. Относно тези инициативи очаквайте скоро повече информация. Най-важното за нас е информацията относно кафе-клуб Difference да достигне до всеки в този град и смятаме, че ще се справим с това предизвикателство. Клубът в Стара Загора няма да отстъпва по нищо на клубовете в другите градове от веригата Difference, като удобството и уютната атмосфера ще са водещ приоритет за нас.
Големите предизвикателства далеч не свършват до тук. След двата проекта в гр.Варна и гр.Стара Загора идва ред кафе-клуб Difference да се появи и в гр.Кюстендил. Официалното откриване там е на 3 септември, но съвсем скоро ще има отделна тема и за тази стъпка!

Още новини