Начало Новини От Палатата Спонсорирано посещение на Macfrut 2021 - Римини, Италия - 07 - 09.09.2021

Спонсорирано посещение на Macfrut 2021 - Римини, Италия 07 - 09.09.2021

От Палатата

Търговско-промишлена палата - Стара Загора ви информира, за предстояща бизнес делегация в рамките на 38-то издание на международния панаир за зеленчукопроизводство и овощарство MACFRUT 2021, който ще се проведе в Римини, Италия в периода 7 - 9 септември 2021 г.

MACFRUT е водещият за Средиземноморието международен панаир за зеленчукопроизводство и овощарство. Това събитие е място за среща на професионалистите от сектора. Освен традиционно представените изложбени сектори - пресни и готови за консумация продукти, сушени плодове, семена, разсади, фиданки, машини и технически средства за производство, съоръжения за селекция, машини за опаковане, технологии и технически средства за рязане и опаковане на продуктите, системи за напояване и логистика, специално внимание (online) ще бъде отделено на търговията с Китай.

Бизнес делегацията е подходяща за фирми специализирани във внос, търговия и производство на плодове и зеленчуци, както и вносители и търговци на семена, разсади, препарати, машини и съоръжение с приложение в зеленчукопроизводството и овощарството.

Организаторите поемат следните разходи:
 - три нощувки със закуски
 - трансфери от летището на Болоня до хотела и обратно
 - ежедневни трансфери до MACFRUT 2021
 - входните билети - MACFRUT 2021

Самолетните билети се заплащат самостоятелно от участниците в бизнес делегацията.
За повече информация, моля свържете се с нас на een@chambersz.com и на телефон 042 626297, 042 626033.

Още новини