Начало Новини Актуално Специализирано обучение за потенциални доставчици на Европейската организация за ядрени изследвания

Специализирано обучение за потенциални доставчици на Европейската организация за ядрени изследвания

Актуално

обечинее доставчици на CERNТърговско-промишлена палата - Стара Загора съобщава, че Българска стопанска камара (БСК) и НИС при СУ Св. Климент Охридски организират специализирано обучение, насочено към настоящи и потенциални доставчици за Европейската организация за ядрени изследвания (CERN). Доставките за CERN възлизат средногодишно на около 500 млн. швейцарски франка и обхващат разнообразни изделия и услуги.

Сред тях са: сгради, инфраструктура, отопление и вентилация, поддържане на електроснабдяване, метални конструкции, изделия на машиностроенето и електрониката, защита от радиация, транспорт, сигурност, поддръжка на инсталации, събиране и обработка на данни, инструменти, мебели, офис оборудване и материали. Процедурите са специфични, като отличителна особеност е, че CERN е инициатор на преговорите за доставка.

Потенциалните доставчици на CERN трябва да отговарят на определени критерии, сред които са:

  • Средни и големи фирми, като мащаб на дейност и персонал, с опит в международни доставки;
  • С годишен оборот по-висок от средния за бранша;
  • Преки доставчици и/или производители, не се допускат посредници;
  • Стабилни на пазара през последните 5-10 години и с ясна история.

Обучението е безплатно. То ще се проведе в БСК, ул. Алабин 16-20, на 22 януари 2013 г., вторник. Местата са ограничени. Регистрации се приемат до 21.01.2013 г. или до изчерпване на местата. За участие се допускат само представители на фирми, отговарящи на горните условия и получили потвърждение на регистрацията си от БСК.

За информация и регистрация: Любомир Савов, тел: 02 932 0954, e-mail: ierc4@bia-bg.com. При регистрация на имейла на организаторите, моля копирайте и office@chambersz.com или направо изпратете регистрацията си на нас, а ние ще я препратим към БСК.

Още новини