Начало Новини Актуално Сожелиз България предлага индивидуални лизингови решения на клиентите си

Сожелиз България предлага индивидуални лизингови решения на клиентите си

Актуално
лизинг

Лизинговата компания на Societe Generale Експресбанк - Сожелиз България, отбелязва 7-годишното си успешно присъствие на българския пазар с уникално предложение. Клиентът може да избере сам седем предимства при създаването на своя лизинг по мярка. Офертата ще стартира на 7 май.

За първи път тя ще бъде представена в Стара Загора по време на Международното специализирано селскостопанско изложение Бата Агро, което се провежда от 8 до 12 май 2012 г. на площадката на летището в Стара Загора.

Клиентите ще могат да избират между или комбинират разнообразни предимства, като отпадане на самоучастието по лизинига, без платима лихва или главница през първите шест месеца, отпадане на таксата управление, фиксиран лихвен процент за целия срок на лизинга, отпадане на застраховката за първата година, както и на таксите в случай на предсрочно погасяване.

Искахме да направим нещо наистина специално за нашите клиенти, за да отпразнуваме своя седми рожден ден. Затова решихме да предложим комбинация от желани бонуси и клиентите сами да преценят кои са най-подходящите за тях, в зависимост от техните потребности», заяви Михаил Комитски, Управител на Сожелиз България.

Освен изброените предимства, лихвата по договорите за лизинг в Сожелиз е до 7%, като  започва от 4,75%, фиксирана за целия срок на лизинга», заяви Комитски.

Специалното предложение важи при подадена молба за лизинг до 31 Май 2012 година. Клиентите могат да получат повече информация на изложбения щанд на Сожелиз на Бата Агро от 8 до 12 май, както и в офисите на Сожелиз България и клоновата мрежа на Societe Generale Експресбанк в цялата страна.

Сожелиз България е дъщерно лизингово дружество на Societe Generale Експресбанк и част от Société Générale Group, която има дългогодишен опит в предлагането на лизингови продукти и услуги. Чрез своите дружества SG Equipment Finance и ALD Automotive групата е призната за водещ лизингодател, с управлявани активи за над 22 милиарда евро и повече от 100 представителства в над 25 държави в Европа, Австралия, Китай и САЩ. От създаването си през 2005 год. Сожелиз е надежден партньор, който уважава интересите и финансовите нужди на своите клиенти и им предлага иновативни решения, използвайки познанията на Групата за финансиранe при условията на Финансов и Оперативен лизинг.

Сожелиз България бе номирина за Лизингова компания на годината - 2012 и се нарежда между първите пет лизингови дружества по управление на активи в България:

  • 100% от капитала са собственост на Societe Generale Експресбанк АД;
  • 3.1 млн. лв. нетна печалба за 2011 г.;
  • 6.5 млн. лв. нетен банков доход за 2011 г.;
  • 173 млн. лв. общ обем на активите за 2011 г.;

Повече информация: www.sogelease.bg

Societe Generale Експресбанк Груп (консолидирани резултати)

Групата Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи финансови институции  в България. В нея влизат банката Societe Generale Експресбанк и нейните дъщерни дружества – Sogelease България, Societe Generale Факторинг и асоциираното й дружество – живото застрахователната компания Sogelife България. Заедно със своите 1 500 служители, Societe Generale Експресбанк се стреми  да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия.

  • 99.74% от капитала са собственост на Societe Generale Group;
  • 52 млн. лв. нетна печалба за 2011 г.;
  • 173.2 млн. лв. нетен банков доход за 2011 г.;
  • 3.5 милиарда лв. общ обем на активите;
  • 150 офиса;
  • повече от 360 000 клиенти.

Повече информация: www.sgeb.bg

Още новини