Начало Новини Актуално Софтуерът Ibelsa rooms подпомага хотелиерския бизнес (видео)

Софтуерът Ibelsa rooms подпомага хотелиерския бизнес (видео)

Актуално

Радослав Иванов

Немската фирма Ibelsa, която е от 2 години на пазара, предлага в България уеб базиран софтуер Ibelsa rooms за управление на малки и средно големи хотели. Иновативният продукт ще спести хотелиерите разходи, ще оптимизира процесите и ще даде възможност за подобряване на обслужването на клиентите. Това съобщи старозагорецът Радослав Иванов, който е търговски и продуктов мениджър на Ibelsa за България.

Софтуерът не се инсталира и не е необходимо обучение за да се работи с него. Информацията може да бъде следена от всеки компютър. Това прави продукта много удобен за ползване и спестява време.

През първите един или два месеца немската фирма предоставя изцяло безплатно ползването на софтуера. За единична стая абонаментът е 2 евро на месец, а за стая с две легла, студио и апартамент - 4 евро.

Софтуерът е много практичен и за сезонните хотели. През периода, в който те не работят, договорът може да бъде прекратен и съответно подновен през активния сезон.

Освен изгодните финансови условия, чрез софтуера собственикът на хотела може по най-бързия начин да управлява информацията. Така той ще има достатъчно време да се занимава с основната си работа - да се грижи за своите гости, каза още Радослав Иванов.

Немската фирма Ibelsa е получила отличие за реализирането за софтуера за управление на хотели. Иновативният продукт вече се прилага успешно в Германия и Испания. Той ще бъде надграждан и с помощта на хотелиерите в зависимост от техните потребности.

 

 

Още новини