Начало Новини Актуално Сити мол в Стара Загора ще бъде завършен през 2014 г.

Сити мол в Стара Загора ще бъде завършен през 2014 г.

Актуално

Сити мол Стара Загора След отварянето си малко преди коледните празници поредният за Стара Загора хипермаркет, този път от френската верига Карфур, стана притегателен център за хиляди клиенти от града. От пиарската компания, обслужваща френската верига, обявиха, че резултатите от посещаемостта по празниците са повече от удовлетворителни.

Мнозина старозагорци, които пазаруват в новооткрития магазин, обаче се питат защо обектът все още не е завършен и какво още ще могат да намерят в голямата сграда след нейното окончателно завършване. Карфур е само част от голям търговски обект от типа мол, който ще носи името Сити мол.

Планът е целият проект да бъде завършен през 2014 г. На този етап функционира партерният етаж. Той ще включва галерия от магазини плюс хипермаркета на Карфур. Магазините в голямата си част ще са разположени срещу касите на хипермаркета с цел да привличат голям поток от клиенти, съобщиха от дирекция Връзки с обществеността на Карфур. В настоящия етап магазините на партера ще са около 25. Ще бъдат представени фирми като Техномаркет, Инмедио, Субра, Униглас. Някои от тях вече отвориха врати. За отмора на клиентите ще има и кафене с лятна тераса на открито.

Към настоящия момент в подземния паркинг на ниво 1 паркоместата са 450. На следващия етап ще се отвори и следващото подземно ниво и общият брой на паркоместата ще е 950, пише вестник Национална бизнес поща.

В магазините на Сити мол ще бъдат представени големи световни марки за облекла. В момента преговаряме с голяма международна верига за дрехи, която досега не е представена в Стара Загора и която има интерес към града, но все още не можем да кажем името ѝ, обясниха още от PR отдела.

Още новини