Начало Новини Актуално Сити Център е изграден с инвестиция от 30 млн. лева

Сити Център е изграден с инвестиция от 30 млн. лева

Актуално
Руси Данев

Новият търговски комплекс Сити Център вече привлича като магнит жителите и гостите на Стара Загора. Красивата многофункционална сграда съчетава в едно търговски, офисни и жилищни площи, предлагайки удобствата на модерния начин на живот в централната част на града. Инвестирахме в Сити Център, защото сме старозагорци и осъзнаваме, че това е най-добрата инвестиция за нашия град, казва управителят на „Ритъм - 4 ТБ” ООД инж. Руси Данев.

Инвеститори на многофункционалния комплекс са още ЕТ ”Вито –Тони Русев” и „ГУ – Фарадей „ЕООД”.  
Идеята за създаването на модерен търговски комплекс се ражда още преди 7-8 години. Строежът започва през 2008 г. и е изпълнен за краткия  срок от 2 години. В изграждането му са инвестирани 30 млн.лв. Архитектурното решение на Сити Център включва три основни части, които със своята взаимна свързаност и относителна самостоятелност придават уникалност на комплекса - както като визия, така и като функция.

Знаехме много добре какво е да се вложат толкова пари в строителство във време на икономическа криза, казват  днес инвеститорите инж. Руси Данев, инж. Георги Узунов и инж. Тони Русев. Въпреки трудностите във време на икономическа криза обаче не се поколебахме да изпълним проекта, защото бяхме убедени в качествата и необходимостта му за нашия град, допълват те. Имената на тримата инвеститори веднага печелят доверието и интереса към новата сграда на купувачите и наемателите. В нея вече работи голям магазин на Билла и оптика. Скоро ще отворят врати  офис на Мтел и пощенски офис. Върху площ от 450 кв.м. ще се разположи модерен фитнес клуб, модерна кафе-сладкарница със самостоятелен детски кът и стилен ресторант.
Не очакваме бърза възвръщаемост на инвестицията си, признава инж. Руси Данев. Ясно е, че не можем веднага да напълним докрай обекта, но и това ще стане, допълва той. Подбираме наематели, които са наистина добри в своя бранш, защото държим новия център да даде най-доброто на старозагорци, допълна инвеститорът. Очаквам да се подобри значително и обслужването на гражданите живеещи в района на „Сити Център”, казва инж.Тони Русев. За тримата инвеститори е щастлив фактът, че само за месец са се утроили клиентите и наемателите на офисните и търговските площи в комплекса.

Замисълът и изпълнението на „Сити Център” Стара Загора получи най-висока оценка от държавната приемателна комисия. Проектът е със съвременна архитектура, използвани са много нови технологии и материали. Едно от безспорните предимства е хармонията между трите основни части на обекта. Комплексът предлага 45 самостоятелни офиса с площи от 50 до 430 кв.м. Търговската част на сградата е разгърната на два етажа с обща площ 5860 кв.м. Връзката между етажите се осъществява чрез ескаватори и асансьори, осигуряващи бързо и удобно придвижване.

Жилищната част на Сити Център разполага с 50 апартамента с площи от 60 до 300 кв.м., разположени на 7 етажа. Между жилищата и офисите, над търговската част е обособен красив  парк с площ от 700 кв.м с отлични условия за отдих и детски игри. Едно от големите предимства на новоизградените жилища е, че са газифицирани и са в напълно завършен вид. Газифициран е и целия обект, осигурен е интернет достъп до всеки офис и апартамент, 24-часово видео наблюдение, централна отоплителна и охладителна инсталация. Красивиата фасада на комплекса придава изцяло нов облик на района.
Едно от най-големите предимства за комплекса остава подземният паркинг на три нива, който разполага с 238 паркоместа.

Убедени сме, че с красивата си архитектура, с качествените услуги и приятна обстановка, Сити Център ще се превърне в предпочитано място за отдих, за работа, бизнес срещи и празненства през следващите  години, казват инвеститорите.

Информация: вестник Пари

Още новини