Начало Новини Актуално Шведският моден гигант H&M открива магазин в Mall Galleria Стара Загора

Шведският моден гигант H&M открива магазин в Mall Galleria Стара Загора

Актуално

Шведският моден гигант H&M открива магазин в Mall Galleria Стара Загора Шведският моден гигант H&M открива магазин в Mall Galleria Стара Загора на 23 март в 11,00 часа. На близо 2000 кв.м, на 2 нива, H&M ще предложи своята концепция за мода с ненадмината стойност и качество на най-добра цена.

В деня на откриването, на своите първи клиенти пред магазина H&M ще подари 100 ваучера по 20 лева, a с всяка покупка до 15 април клиентите могат  да спечелят 3D телевизор и система за домашно кино - подарък от Mall Galleria.

Допълнителни 15% отстъпка при следваща покупка на продукт по избор ще получи всеки клиент на H&M в Mall Galleria Стара Загора, ако се включи в зелената инициатива на новия магазин и върне свои износени или ненужни дрехи, независимо от качеството, състоянието, марката и производителя.

Тази уникална кампания на H&M е насочена към намаляване влиянието на модната индустрия върху околната среда, като ограничи количеството текстилни отпадъци, а приходите от рециклиране се използват за възнаграждение на клиентите, за дарения към благотворителни организации и за развитие на рециклиращи технологии.

 

Стара Загора

 

Стара Загора

Още новини