Начало Новини Актуално Шаул Камиса Раз: Очаквам европейските страни да включат Хизбула в списъка на теротистичните организации

Шаул Камиса Раз: Очаквам европейските страни да включат Хизбула в списъка на теротистичните организации

Актуално

Шаул Камиса РазВсички доказателства и факти, събрани на местопрестъплението след атентата в Бургас, ясно показват, че извършител на терористичния акт е Хизбула. Има директни връзки между това, което са констатирали българските и израелските власти. Това заяви посланикът на Израел Н.Пр. Шаул Камиса Раз при посещението си в Стара Загора.

И сега е правилният момент да благодаря на българското правителство за работата по разкриване на извършителите на атентата. През последните 2 години има опити на Хизбула да атакуват израелски граждани по целия свят. Целта им е била да демонстрират постигнатото от тях като терористична организация, посягайки на страна от Европейския съюз, свят - в Азербайджан, Кипър, Турция, Тайланд и др. За съжаление успяха да го реализират в Бургас, за да демонстрират пред света това, което са постигнали като терористична организация и то в държава от Европейския съюз. Това се дължи на фанатичната същност на Хизбула, подкрепяна от Иран.

В резултата на проведеното разследване смятам, че всички европейски държави ще вземат решение да включат Хизбула в списъка на терористичните организации на ЕС.

Още новини