Начало Новини Актуално Серия от обучения, дискусии и срещи с Бил Люис, консултант по бизнес развитие и лидерство

Серия от обучения, дискусии и срещи с Бил Люис, консултант по бизнес развитие и лидерство

Актуално

Серия от обучения, дискусии и срещи с Бил Люис, консултант по бизнес развитие и лидерство (Спрингдейл, Арканзас, САЩ)Предприемачески и лидерски трансфорум Стратегии за бизнес развитие с Бил Люис, консултант по бизнес развитие и лидерство, за решаване на проблеми, изход от кризи, нови идеи, повишаване на печалбата, устойчиво развитие - холистичен поглед за бизнес и лидерски успех, ще се проведе в Стара Загора през март.

След успеха на обученията и срещите на Бил Люис през май 2014 г. и големия интерес на аудиторията той ще проведе разширена серия от обучения, дискусии и индивидуални срещи с фирми и организации в Стара Загора в периода 5 - 13 март 2015 г.

Събитията се организират по инициатива на Кемитрейд ЕООД и Център за Международно сътрудничество и предприемачество - общество и бизнес и със специалното съдействие на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и Агенцията за регионално икономическо развитие.

Не пропускайте тази възможност да се срещнете и запознаете с човека, работил в повече от 40 страни, в различна културна, икономическа и политическа среда - професионалист, бизнес треньор и консултант, психолог и ‘лекар’ в бизнеса, който издирва в дълбочина и ‘лекува’ с изключителна мъдрост проблемите на фирмите и води успешно организациите към устойчив растеж, нови идеи и печалба.
Срещата ви с Бил ще остави незабравим момент и неизчерпаем ресурс за справяне с предизвикателствата във вашия личен и професионален живот.

Събитията с Бил Люис са част от българския проект на Кемитрейд ЕООД и Центъра за международно сътрудничество и предприемачество - общество и бизнес, чиято цел е прилагане на ценностите - мъдрост и знание; обучение в постоянство, единство и характер; смелост и решителност в решаването на проблемите, стремеж България да бъде по-безопасна, по-справедлива и изключителна страна за живеене и правене на бизнес.

Условия за участие

Пакетни цени за участие:

 • Промоционална пакетна цена (участие във всички събития) - 79.00 лева
 • Цена за двама (участие във всички събития) - 138.00 лева
 • Цена за група от трима и повече (участие във всички събития) - 189.00 лева (+ 39 лева за всеки следващ).

Участие само в отделните събития:

 • Двудневен семинар (16 часа, кафе и минерална вода)  - 67.00 лева (по желание + 12.00 лева за обяд)
 • Семинар-дискусия (3 часа, кафе и минерална вода) - 29.00 лева (за всеки семинар-дискусия)
 • Индивидуални срещи и консултации - безплатно (с предимство за участниците.

Всички цени са с вкл. ДДС.

Възможности за реклама

По време на събитията рекламодатели могат да поставят свои пана и да разпространят свои рекламни материали.

 • Всяка фирма и организация, заплатила цената за повече от двама участника - безплатно
 • Фирми и организации с един участник - 60.00 лева.

За повече информация - info@chemitrade.bg, office@chambersz.com или се обадете на тел. 0887 997826 (Красимир Кръстев), 0888 337720 (Красимира Соколова).

 За БИЛ ЛЮИС

Резултатът от моите консултации се определя с три думи - печалба, нови идеи, устойчив растеж.

Бил Люис е президент на Extension Management Inc. (EMI), Мениджърска консултантска група, обслужваща организации, които се стремят към положителен растеж чрез максимално използване на силните страни и талантите на своите хора, планиран процес на подобряване и холистично стратегическо планиране.

За повече от 30 години като ръководител Организационно развитие и Човешки ресурси и бизнес треньор, Бил Люис е помагал на хора и компании да постигнат нови нива на успех и ефективност.
Бил е умел фасилитатор при съдействието на организациите за постигане на целите им. Той е помогнал на много бизнеси да се превърнат от Добри към Велики. Като ‘доктор’ за бизнеса, той е играл ключова роля в много етапи в процеса на планиране на организационното развитие.

Области на неговата работа са:

 • Организационна диагностика
 • Промяна на културата / Оформяне на културата
 • Стратегическо планиране
 • Обучение
 • Решаване на проблеми
 • Развитие на служителите и организационно развитие
 • Личностно развитие

От 1971 г. до 1990 г. Бил работи в корпоративния свят - за текстилната фирма Bear Brand Hosiery, Fayetteville, Ark., за компанията за инокс Greenville Tube Clarksville, за вестник Las Vegas Review Journal и за електрическата компания Baldor Electric, където е директор на отдел образование и корпоративно развитие.

От 1991 започва частната практика.

Професионалният опит на г-н Люис включва:

Международен консултант - Бил Люис е работил за Министерството на петрола на Ирак, Федерацията на работодателите и индустриалците в Кипър, Американско-гръцката търговска камара в Атина, бизнес училища и университети в Русия, Узбекистан, Турция, Черна гора, Мексико, Китай. Работи и с много американски компании, опериращи  на международните пазари. Работи интензивно с правителството на Съединените щати, включващо Американската агенция за международно развитие (USAID) и посолства по света.

Вдъхновяващ учител - Бил Люис е провел редица семинари, консултации и програми за обучение в САЩ, Канада, Европа, Азия и Африка. Разработил е цялостна система за подобряване на процесите, които пораждат организационен и мениджърски растеж. Когато обучава студенти, Бил ги води с успешни стъпки в конкурентния свят на глобалните пазари. Лекциите му са интерактивни, енергизиращи и мотивиращи, с практически приложения за техния индивидуален живот.

Лектор в редица университети в целия свят - Централна Азия, Узбекистан и Казахстан, бизнес училища и университети в Турция, Мексико, Китай, в няколко в университета в Гърция (Катерини и Атина), в UDG университета в Черна гора, в университети в Русия (Москва и Иваново). Бил е изнасял лекции в Търговската камара на САЩ и на Гърция в Солун. Избран е за почетен професор на деня в Mississippi State University в САЩ.

Extension Management Inc. www.WorldClassBusinessConsultant.blogspot.com

Още новини