Начало Новини Актуално SEO Стара Загора - безплатно предложение към фирми от Стара Загора

SEO Стара Загора - безплатно предложение към фирми от Стара Загора

Актуално
seo stara zagora Стара Загора SEO

SEO Стара Загора е мотото на едно предложение, което е безплатно за фирми от Стара Загора, които са членове на ТПП - Стара Загора. SEO е съкращение, което на български език популярно се превежда оптимизация на сайтове за търсачки. Всеки сайт трябва да отговаря поне на елементарни правила, за да бъдат откривани неговите страници от при търсене в интернет.

Днес вече не е достатъчно да гледате на фирмения си сайт само като на визитка.
Без значение от типа на бизнеса, сайтът на фирмата може да доведе нови клиенти и партньори, т.е. да увеличи печалбата. За да се случва това, сайтът трябва да се развива непрекъснато. Нужни са инвестиции в него - чрез труд, директна реклама, но в никакъв случай не подценявайте и действията за постигане на добри SEO резултати. Далеч не всяка фирма в Стара Загора отделя време и ресурси за обновяване и развитие на сайта си. Една от причините е, че мениджърите нямат добра информация по темите, свързани със SEO и са заети с типичната за предприятието дейност.
Оптимизацията на сайта за търсещи машини - SEO, е за дейност, за която всеки собственик на сайт и в Стара Загора трябва да помисли и евентуално да планира.

На практика целта е при търсене на думи или изрази (в България за търсене в интернет се използва почти само google), резултатът да показва на водещите места страници от вашия сайт. Значение имат единствено резултатите, показани на първата страница. Най-много посетители привличат първите три резултата (сайта), които google показва, но в много сфери, позиция на пето или шесто място също би било успех и може да увеличи значително посетителите на сайта. Повече хора ще се запознаят с фирмата, с продуктите ѝ, с възможностите ѝ. Сайтът ще изпълнява нормалната си функция да информира.

Какво е нужно, за да има SEO резултат?

Google генерира резултатите след конкретно търсене по свой сложен алгоритъм. Този алгоритъм се променя много често, но основните принципи остават. Собственикът на сайта трябва да ги знае и да инвестира в това, което е полезно за сайта. В много случаи цената, която ще плати е много по-малка от всеки друг начин за привличане на клиенти към бизнеса си.

Какво, свързано със SEO-Стара-Загора, ви предлагаме?

Сайтът на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Икономически портал на регион Стара Загора е много добре позициониран в резултатите от търсене на думи и изрази в интернет. Това се дължи на факта, че се развива повече от 10 години, а от 2004 година е информационен новинарски сайт. На него може да бъде намерена най-пълната и обемна информация за икономиката и за фирмите от региона. Сайтът има и добра SEO оптимизация и поддръжка.

Ако ни изпратите информационен материал за фирмата си - текст и снимка - те ще бъдат публикувани (след нужната редакция) на сайта на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Очакваният SEO резултат е статията да попадне сред първите резултати при търсене на конкретна фраза чрез google. Целта е тази фраза да е важна за вашия бизнес. В статията ще публикуваме вашия адрес и телефони. Ще получите и препратка (линк) към сайта на фирмата ви.
Предложението е напълно безплатно за всяка фирма, която е член на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. Но ако не членувате в работодателсктата организация и казаното тук е провокирало интерес, също можете да ни потърсите. Може и да разгледате какви други услуги предлага Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

За илюстрация на казаното по темата SEO Стара Загора могат да се дадат стотици успешни примери от сайта на палатата. Избраните по-долу са по-скоро случайни. Целта им е не да правят реклама (рекламата е нещо, което порталът не спестява), а да онагледят казаното по отношение на позиционирането в резултатите на google. И отново уточняваме, че за да бъдем полезни, в публикациите, целящи SEO резултат за фирмите от Стара Загора, ще бъде публикувана и адресна информация.

Следващата стъпка е да се мисли за видео, което е най-атрактивният ресурс в интернет. Екипът на Медиен център към ТПП - Стара Загора има голям опит при производството на видеорепортажи.

Индексът на google се променя динамично и посочените примери са валидни към 13 март 2011 година, но в същото време позициите на посочените страници от www.chambersz.com на съответните места в резултатите е стабилно за дълъг период от време. Тези позиции са достигнати в първите 6 минути след публикуване на съответната статия. Сайтът на Палатата е един от малкото, признати от google за новинарски, и резултатите се повявяват на водещите позиции и в новинарската секция на търсенето.

Резултатите от търсенето чрез google са динамични, но при целенасочена работа по темата, резултатът е стабилен за дълъг период от време.

Икономически портал на регион Стара Загора е информационен сайт на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

Можете да потърсите контакт с нас чрез обаждане по телефон или чрез електронен адрес.

 

илко груев
Редактор на Икономически портал на регион Стара Загора
088 7405202

 


Предложението е в сила 4 месеца, до 13 юли 2011 г.


Вижте по-голяма карта

 

Още новини