Начало Новини Актуално Семинар Кръговата икономика - добри практики, 13 - 14 юни 2022, Стара Загора, хотел Верея

Семинар Кръговата икономика - добри практики, 13 - 14 юни 2022, Стара Загора, хотел Верея

Актуално

Търговско-промишлена палата - Стара Загора е домакин на семинар, който се провежда в рамките на проекта LIFE CE STARSEED - Кръгова икономика - добри практики, изпълняван от Клуб Икономика 2000, финансиран по Програма LIFE на ЕС.

Кръговата икономика - добри практики ще се проведен на 13 и 14 юни 2022 в хотел Верея, Стара Загора и е вторият модул от серия от три семинара в рамките на проекта, посветени на различни аспекти на кръговата икономика. Първият Кръговата икономика - предизвикателства и възможности се проведе през април т.г. Предстои и последният модул Национални и европейски фондове за кръгова икономика, за който своевременно ще ви информираме.

Семинарът е предназначен и полезен за малки, средни и големи компании, бизнес организации и публични институции, които имат интерес и желаят да предприемат действия за прилагане на принципите и модела на кръгова икономика в своята дейност. Той ще предостави насоки за успешни стъпки и трансформации за преход от линейна към кръгова икономика. По време на двата семинарни дни ще бъдат представени тематично групирани успешни и иновативни дейности и модели от кръговата икономика, отвели множество компании и градове на различно ниво на конкурентно предимство, както и практически примери, илюстриращи превръщането на иновативни идеи за кръгова икономика в успешно стартиращ и растящ бизнес.

Участието е безплатно, но се изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени. За да се регистрирате, моля, изпратете ни име на участника и на фирмата/организацията и контактна информация. Организаторите осигуряват кафе паузи и обяд за двата дни на семинара.

За повече информация и регистрация - Красимир Стоименов - 0889 560677.

 

Документи за сваляне

Още новини