Начало Новини Актуално Ще избират ново ръководство на КТ Подкрепа в Стара Загора

Ще избират ново ръководство на КТ Подкрепа в Стара Загора

Актуално

Ново ръководство на Pегионалния съюз на КТ Подкрепа в област Стара Загора ще бъде избрано на 28 април. Отчетно-изборната конференция ще се проведе в конферентната зала на хотел Железник и на нея ще присъства председателят на конфедерацията д-р Константин Тренчев.

"Конференцията се свиква в изпълнение на решенията на последния конгрес на "Подкрепа" от 8 февруари и на нея освен чисто текуща работа, като отчет и избор на ново ръководство, ще бъде изработена и политиката на Pегионалния съюз за бъдещия му четиригодишен мандат."
Това съобщи председателят на конфедерацията в Стара Загора Михаил Михайлов. Синдикалният лидер вече шести мандат стои начело на съюза и по всичко личи, че ще бъде избран и за седми, пише вестник Старозагорски новини.
Михайлов очаква голяма активност от страна на делегатите на конференцията, тъй като тя се провежда във време на икономическа криза и пред нея стоят редица въпроси за решаване. Основен, според него, е въпросът за "Брикел", където стотици работници са заплашени от съкращения.
Синдикалният лидер уточни, че на регионалния форум ще бъде поставен и въпросът за отношението на конфедерацията към сега управляващото правителство, както и други, свързани с предстоящите президентски и местни избори.

Още новини