Начало Новини Актуално Ще бъдат представени добри практики при инфраструктурни обекти в Старозагорска област

Ще бъдат представени добри практики при инфраструктурни обекти в Старозагорска област

Актуално
АМ Тракия

Управляващият орган на Оперативна програма Транспорт организира форум на тема Представяне на ОП Транспорт и добри практики при изграждането на важните инфраструктури обекти в Старозагорска област. Събитието ще се проведе на 8 юни 2012 г., от 10,00 часа в комплекс Верея в Стара Загора.

Целта на форума е да популяризира пред широката общественост от региона инфраструктурните проекти, които се осъществяват на територията на Старозагорска област и се финансират с европейски средства. Проектите ще допринесат за развитието на устойчива транспортна система чрез интегрирането на националната транспортна мрежа в тази на Европейския съюз.

Напредъкът в работата по Оперативна програма Транспорт ще бъде представен от инж. Галина Василева, директор на дирекция Координация на програми и проекти в Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията и заместник - ръководител на УО на ОПТ. Експерти ще информират за инвестиционни планове и предстоящи проекти за региона, които ще бъдат обект на европейско финансиране в следващия програмен период.

Форумът се осъществява по проект Извършване на дейности в изпълнение на Комуникационния план на Оперативна програма Транспорт 2007 - 2013 г. съфинансирана чрез Европейския фонд за регионално развитие на Европейския съюз по ОП Транспорт 2007 – 2013 г.

Още новини