Начало Новини Актуално Съюзът на автоинструкторите критикува общината заради бездействие по отношение на организацията на движение

Съюзът на автоинструкторите критикува общината заради бездействие по отношение на организацията на движение

Актуално

Националният автоинструкторски съюз разпространи открито писмо до медиите, адресирано до кмета на община Стара Загора. В него се изразява недоволство от липсата на действия на общината да се подобри организацията и безопасността на движението в областния град.

Господин Кмете, на 27.01.2009 г. Съюзът на инструкторите организира публичен диспут на тема Организация и безопасността на движението в град Стара Загора. Целта ни бе да привлечем вниманието на обществеността и на Общината към този проблем. Направихме много предложения и ни бе обещано, че ще бъдат изпълнени голяма част от тях, които не са свързани с големи инвестиции. Трябваше да се създаде и консултативен съвет, който да подпомага дейността на зам.кмета г-н Белчев. Въпреки многобройните ни срещи и обещания от негова страна до този момент ние не отчитаме никакви резултати.
Уведомяваме Ви, че до 27.01.2010 г., ако не се предприемат реални действия от страна на Община – Стара Загора за подобряване на организацията и безопасността на движението  ще организираме пресконференция, на която ще присъстват и национални медии за да запознаем обществеността за бездействието на Община – Стара Загора.
Председател: Илия Ставрев

Още новини