Начало Новини Актуално Събират средства за социални домове на благотворителен турнир по табла

Събират средства за социални домове на благотворителен турнир по табла

Актуално

На 16 януари от 18 часа в комплекс Ушев в старозагорското село Малка Верея ще се проведе благотворителен турнир по табла. Участниците в турнира са приятели, които играят табла онлайн в интернет. Събраните средства от благотворителния турнир и търга ще отидат в два дома на територията на Стара Загора – в Дома за деца от 3 до 7 години, лишени от родителска грижа Незабравка и  Дома за възрастни с физически увреждания с отделение за рехабилитация.

Това е първата по рода си инициатива, която бихме искали да превърнем в традиция и да провеждаме такива благотворителни турнири всяка година, с надеждата за разширяване на дейността и увеличаване на благотворителността, съобщават организаторите.
Програма:
18.00 - 18.10 часа - Откриване на турнира
18.10 - 20.00 часа - Начало на турнира
20.00 - 20.10 часа - Награждаване
20.10 часа -  Закриване на Турнира
За доброто настроение на всички присъстващи на партито ще се погрижи D.J. BEST от 20.15 часа. Забавата ще продължи с томбола, подаръци, номинации в различни класации и награди. За по-смелите участници ще се проведът състезания, в които участниците ще имат възможност да печелят още награди. За финал ще бъде обявен забавен търг.

 

Още новини