Начало Новини Актуално С 300 иглики кметът Живко Тодоров поздрави дамите на Общината

С 300 иглики кметът Живко Тодоров поздрави дамите на Общината

Актуално

Представителна група от първите мъже на Община Стара Загора - кметът Живко Тодоров, заместниците му Йордан Николов и инж. Янчо Калоянов, председателят на Общинския съвет Емил Христов и за цвят - секретарят Цена Велкова, поздравиха всички дами на общинската администрация с 8 март - международния ден на жената.

Господата се спряха до всяка служителка и ѝ подариха естетски опакована саксия с пъстроцветна иглика и миникартичка с благопожелание от кмета.
Цветното шествие тръгна от портала, мина през Информационния център, където освен дамите, които работят там, цвете получиха и гражданки, които присъстваха в момента, и премина от стая в стая до осмия етаж. За красивия празник не бяха пропуснати служителките както на административните бюра, така и на изнесените данъчни служби.
С избрания не рязан цвят, а саксиен г-н Тодоров твърдо отстоява линията Стара Загора да се превърне в най-зеления и цветен град. Предполага се, че игликата може да се отгледа както при стайни условия, така и да се засади някъде, за да цъфне другата пролет.
Кметът направи още един жест към дамите - освободи ги час и половина по рано от края на работния ден, за да се приготвят за семейното празнуване. Разбира се, навсякъде останаха дежурни, за да не се помрачи настроението на гражданите.
Дамите забелязаха веднага новата прическа на младия си и красив шеф и тайничко си помислиха, че това е в тяхна чест.

Информация: вестник Старозагорски новини

Още новини