Начало Новини Актуално РЗС избра Гълъбово, за да обсъди изборните резултати

РЗС избра Гълъбово, за да обсъди изборните резултати

Актуално

Председателят на РЗС Яне Янев и заместникът му Атанас Семов ще участват в разширено заседание на Управителния съвет, което ще се проведе в събота и неделя в Гълъбово, съобщи общинският координатор на партията в Стара Загора Станимир Стойчев. Провеждането на изнесени заседания не е прецедент, правено e и друг път. Предвидено е да се направи анализ и оценка на резултатите от местните и президентските избори, които ще бъдат представени пред медиите на пресконференция в неделя, уточни той.

На заседанието в Гълъбово ще бъде обсъдена и стратегията на партията за участие в парламентарните избори през 2013 година. Очаква се ръководството на РЗС да огласи и позицията си по сезирането на Конституционния съд за касиране на изборите за президент, пише вестник Старозагорски новини.
Припомняме, че кметът на Гълъбово Николай Тонев спечели третия си мандат като кандидат на РЗС на първия тур. В Стара Загора бе издигната кандидатурата за кмет на финансиста Любомир Весов, който не е член на партията. В изборите за общински съветници хората на Яне Янев получиха 2.6 на сто от гласовете и взеха два мандата.

Още новини