Начало Новини Актуално Ротари клуб Стара Загора Берое подарява на старозагорци за рожденния се ден безплатен концерт на Държавна опера Стара З

Ротари клуб Стара Загора Берое подарява на старозагорци за рожденния се ден безплатен концерт на Държавна опера Стара Загора

Актуално

РотариРотари клуб Стара Загора Берое кани старозагорци на празничен концерт на Държавна опера Стара Загора. Концертът е по случай рождения ден на втория Ротари клюб в Стара Загора и е подарък от клуба за гражданите и за гостите на града. Концертът ще се проведе на 23 февруари с начален час 19:00 часа, като преди това, от 18:15 часа гостите ще бъдат посрещнати с чаша шампанско за празника.

Станете съпричастни с празника на най-голямата световна хуманитарна организация, направила толкова много за човечеството. Поканете и приятели - приканват членовете на Ротари клуб Стара Загора Берое. Дрескод - официален. Вход свободен.

Ротари е организация на бизнесмени и професионалисти, обединени па целия свят, които осигуряват хуманитарна помощ, насърчават високоетични норми във всички професии и помагат да се изградят доброжелатеството и мирът по света.

Ротари зачита и признава всички политически и религиозни убеждения, индивидуални личностни качества, ако те не противоречат на обществените интереси; признава равностойността на всички раси.

Организацията спомага за напредъка на международното разбирателство, добрата воля и мира чрез една световна общност на лицата от деловите среди и професии, обединени от идеала за служба на обществото.

По света Ротари обединява повече от 1200 000 души, рабощещи в 34 500 клуба, в 200 страни и географски региона.

 rotary beroe

Още новини