Начало Новини Актуално Рокада в партийни клубове - НДСВ в Стара Загора - на нов адрес. ГЕРБ влиза на ул. Митрополит Методий Кусев 5

Рокада в партийни клубове - НДСВ в Стара Загора - на нов адрес. ГЕРБ влиза на ул. Митрополит Методий Кусев 5

Актуално

Старозагорската организация на партия НДСВ по предложение на общинските власти е настанена вече в нов партиен офис. Той се намира на ул. "Св.княз Борис" 43 А (на ъгъла с ул. "Отец Паисий"). Това съобщи областният лидер на "царската" партия Данчо Данев.

Досегашният партиен клуб на НДСВ - на бул. "Митрополит Методий Кусев" 5, ще се използва от управляващата партия ГЕРБ, пише вестник Старозагорски новини.
На 6 ноември в Бургас ще се състои регионална конференция на НДСВ на областните организации от Югоизточния район за планиране, включващ Бургаска, Сливенска, Ямболска и Старозагорска област. От нашата област участие в нея ще вземат около 15 делегати, информира още Данчо Данев.
"На конференцията, предхождаща извънредния конгрес, ще разгледаме концепциите на четиримата кандидати за лидер на партията - Николай Василев, Христина Христова, Биляна Раева и Илия Лингорски. Моите впечатления са, че поне досега предизборната вътрешнопартийна дискусия за лидерския пост и бъдещото развитие на НДСВ като партия се води много колегиално и интелигентно и се надявам при нас да не се получи това, на което сме свидетели, че става в момента в БСП", каза още областният лидер на НДСВ.

Още новини