Начало Новини Актуално Римекс 1 - Холдинг открива в Стара Загора модерен Агро Бизнес Център

Римекс 1 - Холдинг открива в Стара Загора модерен Агро Бизнес Център

Актуално

Римекс 1 - Холдинг ЕАД ще открие първият по рода си в България Агро Бизнес Център. Едновременно с това фирмата ще отпразнува 20 години от създаването на компанията. Събитието ще се проведе в Агро Бизнес Център, Новозагорско шосе, срещу бившия завод Агробиохим. Дружеството ще отбележи кръглата годишнина с официален коктейл от 12.00 часа на 28 юни.

Специален гост на събитието ще бъде Джон Лоутън  (John Lawton), бивш вокалист на групата Юрая Хийп (Uriah Heep).  Поканени са още  представители на МЗХ, ДФЗ, както и членове на  Общинската управа на Стара Загора, съобщиха от агенция Европа.
За откриването на Агро бизнес центъра  ще пристигнат и много от чуждестранните партньори на фирмата от CASE IH, VADERSTAD, KVERNELAND, SALFOR,  TECNOMA, MERLO и др. 
Новият Агро Бизнес Център  се простира на площ от 1200 кв.м. В сградата са  разположени просторен шоу-рум, офиси, модерна зала за обучения, сервизна и складова част, както и външна изложбена част, разположена на  5 000 кв.м. площ. Уникалното на проекта е, че модерният комплекс е разположен сред парцели селскостопанска земя. На тях Римекс 1 - Холдинг ЕАД ще провежда със  своите клиенти полеви тестове на агро техниката, продавана от компанията. „Клиентът няма да избира машините само по картинки, а ще може да се качи, да пробва как оре, как сее...” Комплекс структуриран по този начин до сега не е изграждан в България.
Това ще бъде нещо уникално, нещо много полезно и иновативно за българския пазар, заяви изпълнителният директор на Римекс 1 - Холдинг ЕАД Румен Лазаров.
По време на самото откриване също ще се провеждат демонстрации. Със създаването на този Агро център компанията се стреми да бъде по-близо до своите клиенти, да отговори по-пълноценно на техните очаквания и интереси, както и да завладее по-голям пазарен дял в сектора.
Фирма Римекс 1 – Холдинг ЕАД е официален вносител на световно известни  марки селскостопанска техника CASE IH, VADERSTAD, SALFORD, TECNOMA, KVERNELAND и др. През тези 20 години от създаването си , водеща цел на Римекс е предлагането  на  прогресивни и иновативни технологии  на българския земеделец. Още в началото на 90-те години Римекс достави първите роторни комбайни CASE IH на територията на България. Днес, роторната технология е най-актуалната технология внедрена във всички марки селскостопанска техника. Постоянният растеж на пазарния дял на фирмата, е сигурно доказателство за утвърдените  позиции  на българския пазар, увеличаване броя на клиентите и популярността на компанията.

Още новини