Начало Новини Актуално Ревизор от Стара Загора заслужи приза на НАП за Служител на годината

Ревизор от Стара Загора заслужи приза на НАП за Служител на годината

Актуално

Инспектор от териториалната дирекция на Националната агенция по приходине (НАП) в Стара Загора успя да пребори конкуренцията и да спечели националния приз за Служител на годината във функция Контрол. Това се случва за първи път в историята на конкурса. Евгени Цончев - главен инспектор по приходите от НАП - Стара Загора бе награден от изпълнителния директор Г-н Красимир Стефанов на официална церемония в София на 12 ноември.

Признанието е отлична оценка за работата и за постигнатите резултати от служителите на Агенцията в Стара Загора.
Конкурсът Служител на годината се провежда за шеста поредна година във всички дирекции на Националната агенцията за приходите в страната по повод професионалния празник деня на Свети Матей Митар. Служителите на Агенцията в Стара Загора гласуваха и избраха, най-добрите в трите категории, съответно в отдели Контрол, Обслужване и Събиране. Избрани за служители на годината в НАП Стара Загора са: Евгени Цончев - инспектор по приходите от отдел Контрол, Мая Радева -публичен изпълнител от отдел Събиране и Добрин Добрев, инспектор по приходите от отдел Обслужване. На втория национален етап от конкурса избраните служители бяха оценявани на база количествени и качествени показатели за извършена работа от определена комисия. Постигнатите резултати от приклщчили ревизии и допълнително установени задължения, наредиха на първо място в  страната Евгени Цончев и екипите, с които работи.
Малко популярно е защо точно днес празнуват данъчните. Свети Матей Митар е бил събирач на данъци на брега на езеро в Галилея. Той става един последователите на Христос и е Апостолът, написал първото Евангелие за житието на Божия син. Днешният ден е и световния ден на толерантността.

НАП

НАП - Стара Загора

Още новини