Начало Новини Актуално Различният поглед представя: CIRCULAR QUADRANT EP Release Tour

Различният поглед представя: CIRCULAR QUADRANT EP Release Tour

Актуално
Електронно парти

Сдружение за съвременно изкуство и култура - Различният поглед организира на 25 февруари специална вечер за всички любители на нестандартната музика: на сцената в Клуб Империя ще гостува Georg Hekt от Берлин, подкрепян от Emanuil Hristov и Cool Blue.

Георг Хект, или познат на мнозина под името Настев, произхожда от семейство на артисти – баща му е дългогодишен сценограф на Драматичен театър Гео Милев, а майка му е художник на свободна практика с множество самостоятелни изложби. DJ-ят се завръща да представи в родния си град излизането на новия му сингъл Circular Quadrant Vol. 2. Като продуцент е реализирал много албуми чрез неговия нет-лейбъл Стигае Мюзик (Stigae Music), както и участия в компилации на Dusted Wax Kingdom и Mizukage Records. Наскоро неговият ремикс на парчето Sirens Sister на Neotropic (Ninja Tune, Architects + Heroes) беше включен в албума й Equestrienne Remixes, а в последната компилация на Mizukage Records Настев участва заедно с имена като Maps And Diagrams, Shintaro Aoki, Plastik Joy и други.

Повече от 15 години той композира и продуцира своя музика. На старозагорска сцена Георг Хект е пионер в електронната музика на живо с компютри – първото му изпълнение е още през 1998 г. заедно с Oppidan (Гергман) в дискотека Energy. Приготвената от него музика за партито ще се движи между множество стилове, но в солидните комбинации от ритъм и бас винаги ще прозира и любовта му към хип-хоп.

DJ-ите Emanuil Hristov и Cool Blue ще допълнят обзора върху различните форми на електронната музика и така ще осигурят на гостите знаменито забавление.

За да чуете повече:
Georg Hekt
Emanuil Hristov
25.02.2012 г.
Начало - 22 часа
Вход 3 лв.
Клуб Империя
ул. Димитър Наумов 70

Още новини