Начало Новини Актуално Районните управления Пожарна безопасност и спасяване в Стара Загора и Чирпан са с нови началници

Районните управления Пожарна безопасност и спасяване в Стара Загора и Чирпан са с нови началници

Актуално
пожар

Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, инспектор Антон Колев е временно назначеният на длъжността началник на Районно управление Пожарна безопасност и спасяване - Стара Загора.

Той е роден през 1981 година, завършил е Академията на МВР, след дипломирането си е назначен за инструктор в стaрозагорската противопожарна служба, а през последните пет години работи в група "Държавен противопожарен контрол". Колев ще бъде на този пост до провеждането на конкурс за титуляр, пише вестник Старозагорски новини.

Ст. инспектор Георги Иванов, който през октомври миналата година беше временно назначен за началник на Районната служба "Пожарна безопасност и спасяване" - Чирпан, вече е титуляр на длъжността. Той е роден през 1970 година в града на Яворов, завършва Академията на МВР със специалност "Строителен инженер - противопожарна техника и безопасност" и постъпва на работа в пожарната в Чирпан. През 2007 г. е класиран на трето място в Националния конкурс "Пожарникар на годината".

Още новини