Начало Новини Актуално Радио Стара Загора възобнови икономическото си предаване

Радио Стара Загора възобнови икономическото си предаване

Актуално
Радио Стара Загора - Бизнес адреси

Радио Стара Загора възобнови от 24 септември излъчването на свое икономическо предаване. То се нарича Бизнес адреси. Има продължителност от един час - от 13 до 14 часа, всеки петък. Автор и водещ на предаването е журналистката Диана Абрашева.

 


Целта е в Бизнес адреси да попадат актуалните новини, сподели Диана Абрашева. Освен това предаването има и три рубрики. В първата, наречена Радио борса ще се представят стоки и услуги, които представляват интерес за широкия кръг от слушатели на Радио Стара Загора. Рубриката Бизнес адреси за вашите пари ще дава информация за имоти, цени на акции и движението на основните валути. В тази рубрика ще се канят и анализатори, които познават валутните и фондовите пазари. Третата рубрика - Щастливци, ще разказва за възможностите за туризъм и за рационално използване на свободното време.  
Гост на първия брой на Бизнес адреси беше и Олег Стоилов, председател на Управителния съвет на Търговско-промишлена палата - Стара Загора.

{mp3}oleg-stoilov{/mp3}

Можете да чуете интервюто с Олег Стоилов - с оптимизъм за бъдещето на фирмите от региона на Стара Загора и за това с какво Търговско-промишлена палата - Стара Загора може да бъде полезна за развитието им.

Екипът на Търговско-промишлена палата - Стара Загора пожелава успех на предаването Бизнес адреси на Радио Стара Загора и на журналистката Диана Абрашева.

Още новини