Начало Новини Актуално Работодатели с потребности от наемане на младежи могат да участват в трудова борса

Работодатели с потребности от наемане на младежи могат да участват в трудова борса

Актуално

Агенция по заетостта към Министъра на труда и социалната политика кани работодателите да се присъстват на 22 април 2010 г. от 10.30 часа в сградата на Регионалните структури на МТСП, ет. 2, стая 202 - Център Работа (ул. Стефан Караджа №8, Стара Загора), където ще се проведе ТРУДОВА БОРСА „Ш@нс за работа на младежите в България”.

На са поканени работодатели с потребности и позитивно отношение към наемане на младежи. Поканени са младежи, голяма част от които притежават квалификация в различни сфери и са преминали обучение по информационни технологии и английски език. Младежите показаха висока мотивация и ентусиазъм и успешно приключиха три нива на чуждоезиково обучение по проект, реализиран в светлината на лисабонската стратегия за насърчаване на заетостта сред младежите от европейските страни.

След 11.30 часа ще присъстват завършващи ученици от профилирани и професионални гимназии по облекло и хранене, механотехника и транспорт,  строителство и дървообработване, възпитаници на ДОВДЛРГ в града. Специалисти съдействаха на търсещите работа лица при изготвяне на автобиографии.

Това е 40-тата борса от 108-те планувани за 2010 г., които са част от антикризисната политика на Агенцията по заетостта. За допълнителна информация: 042/697 560 и 042/697545.

Още новини