Начало Новини Актуално Работна среща за представяне на информационна система за повторна употреба на отпадъците

Работна среща за представяне на информационна система за повторна употреба на отпадъците

Актуално

работна срещаБългарската Стопанска камара, съвместно с Стопанска камара Стара Загора организират работна среща за представяне на информационна система за повторна употреба на отпадъците - национална платформа по проект БАЛКАНСКА ПЛАТФОРМА ЗА ПОВТОРНА УПОТРЕБА НА ОТПАДЪЦИТЕ, (SWAN).

Целта на информационната система е да се идентифицират източниците на твърди отпадъци и потенциалните ползватели на отпадъчни потоци, да бъдат създадени национални и транснационални схеми за повторна употреба на отпадъците чрез постигане на съответствие между търсене и предлагане, да се създаде мрежа за сътрудничество между заинтересованите страни в региона.

Платформата ще бъде представена от участниците в проекта от страна на БСК и партньор - фирмата разработваща националната платформа.

Срещата ще се състои на 31 юли 2020 от 10:30 часа до 12:30 в Стопанска камара Стара Загора, Стара Загора 6003, ул. Екз. Антим І 28, за регистрация тел: 042641141; 0878641141, E-mail: stopanskakamarasz@gmail.com .

Тематиката е полезна за представители на бизнеса от всички сектори, които могат да търсят начини за продажба на свои отпадъци, както и да търсят различни съпътстващи продукти и отпадъци на предприятия, които биха могли да бъдат влагани в производството.

Бизнеса ще има възможност да се регистрира в платформата и да ползва публикуваната информация за развитие и разширяване на дейността си.

 

Мобилната версия на браузъра не показва PDF файла. Можете да го свалите

Още новини