Начало Новини Актуално Работна група обсъди Плана за действие за намаляване на административната тежест на бизнеса

Работна група обсъди Плана за действие за намаляване на административната тежест на бизнеса

Актуално

Работна група обсъди Плана за действие за намаляване на административната тежест на бизнесаПредставители на Българската търговско-промишлена палата участваха във второто заседание на сформираната по предложение на Министерството на финансите работна група, която обсъжда мерките, заложени в последния вариант на Плана за действие за намаляване на административната тежест на бизнеса, повишаване на бюджетните приходи и подобряване дейността на приходните агенции. 

БТПП представи своите предложения, които предварително бяха съгласувани с членовете на Палатата и които съответстват на приетите от Управителния съвет на БТПП приоритети за подобряване на бизнес средата.

В рамките на заседанието беше дискутирана темата за единната платежна сметка и единното платежно нареждане. Дебатът по темата ще продължи на следващото заседание, когато ще бъдат представени и обсъдени конкретни предложения за усъвършенстване на системата.

Становище на БТПП по въпроса за Плана за действие за намаляване на административната тежест на бизнеса, повишаване на бюджетните приходи и подобряване дейността на приходните агенции

Още новини