Начало Новини Актуално Пускат винетките по интернет

Пускат винетките по интернет

Актуално

Консорциумът Разпространение на винетни стикери стартира и електронна продажба на винетки. На интернет страница - www.vinetka.com могат да се закупят месечни, седмични и годишни винетки за леки и тежкотоварни автомобили за 2010 г. По силата на договор за разпространене с фирма СимРа Консултинг Истърн Юръп ЕООД се стартира съвместно разработеният електронен магазин.

Плащането при онлайн покупка ще се извършва по банков път, с дебитна или кредитна карта. Нужно е предварително попълване на всички данни, необходими за валидността на винетния стикер. При по-големи и корпоративни поръчки чрез www.vinetka.com ще се установява и обратна връзка, като служител на фирмата-разпространител ще се свързва с клиента, предаде КРОСС, цитирана от actualno.com.
Обръщаме внимание, че при попълване на непълни или неверни данни или използване на друг език освен кирилица, както и при липса на период или дата на валидност, поръчката няма да бъде обработена.
Целта ни е максимално удобство за клиентите, осигурявайки бърз и лесен достъп до стикерите, посочи Атанас Симеонов, управител на компанията за услуги за сигурност VIP Security. Сайтът предоставя възможности за удобно закупуване на винетки, без дори да напускаме дома или офиса, каза още Симеонов.
Доставката на стикерите, поръчани на www.vinetka.com, се извършва от куриерска фирма до посочения от клиента адрес. При поръчка на винетни стикери на територията на София срокът за доставка е един работен ден, а за страната срокът е три работни дни. Таксата за доставка е 6.00 лева за единични поръчки.
Освен чрез интернет, шофьорите могат да се снабдят с винетки и от пунктовете на дистрибуторите на РВС- Петрол, Лукойл, OMV, Еко България, Литекс, ШЕЛ, Ромпетрол, от офисите на Деспред и СИБАНК, както и от всички магазини за хранителни стоки от веригата Пикадили. Към тях вече са добавени веригата за плащания на комунални сметки EasyPay, магазините на Office1Superstore, МиБМ Експрес, офисите на СОМАТ, ТИР АД, Евротрейд, застрахователни брокери - Брокер Инс и Хирон, и отделни вериги и магазини за резервни части.
Успяхме да създадем цялата тази организация само за десет работни дни. В момента 1248 пункта са заредени и продават винетки. До края на седмицата ще бъдат заредени още около 200 - казва Атанас Симеонов. От консорциумът потвърждават, че не е постигната договореност с Български пощи и в крайна сметка те няма да разпространяват винетките тази година. Консорциумът ще сключи индивидуални договори с локални разпространители като местния магазин за хранитени стоки, или бензиностанция и др., така че във всеки град да има разпространителски пункт.
Изградената дистрибуторска мрежа в момента обхваща повече от 95 % от автомобилите в страната.
Списъкът на всички пунктове за продажба е публикуван и се актуализира на сайта на консорциума www.rvs.bg.

Още новини