Начало Новини Актуално Pure Jatomi прави по-достъпни и атрактивни фитнес услугите си

Pure Jatomi прави по-достъпни и атрактивни фитнес услугите си

Актуално

Pure Jatomi фитнес цени

С ново лого - Pure Jatomi, допълнителни възможности за спорт и нови условия за членство, започва есенно-зимния сезон най-големият фитнес в България - Pure Jatomi Fitness. В Стара Загора залата се намира в мол Галерия. С новите възможности за ниско- и високоинтензивни тренировки заниманията стават над 40 вида седмично, предлагаме и специални часове за начинаещи - хора, които никога не са влизали във фитнес зала.

Това разказа Петър Атанасов, мениджър на направление Бизнес развитие.

За първи път в България именно старозагорци, благодарение на Pure Jatomi, могат да се включат в класа по jukari fit to flex - това е патентовано от Reeebok занимание. Jukari fit to flex е средноинтензивно натоварване на цялата мускулатура с разтегателни ленти, особено подходящо за жени. Обогатена с по-висока интензивност е познатата и любима на много почитатели на спорта аеробика - със степ и аеро денс курсове. Сред новите възможности за спортни занимания са каланетиката и сречингът. Треньорите за всички нови курсове са преминали през специално обучение от инструктори на Reebok, уточниха от ръководството на Pure Jatomi. Нашата главна цел е всичките ни членове да постигнат целите си, допълниха те.

Новите условия за членство в клуба го правят по-достъпно, вече има възможност за едномесечен абонамент, както и опция за плащане в брой, пише вестник Национална бизнес поща.

Продължаваме да отдаваме дължимото и на дейностите на открито, замисляме и нови изненади, сподели управителят на клуба Петър Загоров.

Според последния доклад на Световната здравна организация всяка година по света поради заседнал живот умират 5,3 млн. души, което е равно на броя на хората, поразени от тютюнопушене. В Западна Европа и САЩ вече се говори за вредите от липсата на спорт, а не за ползите от практикуването му. Пак по данни на СЗО, през 2015 г. броят на хората със затлъстяване ще е 2,3 млрд., един на всеки трети възрастен жител на планетата ще е с високо кръвно, като половината от смъртните случаи ще са следствие именно на него. Pure Jatomi в Стара Загора предлага прекрасни условия за поддържане на добро физическо здраве и фигура, както и сигурен начин за сваляне на излишните килограми.

 

Още новини