Начало Новини Предстоящо Проучване сред младите хора в България

Проучване сред младите хора в България

Предстоящо

Във връзка с предстоящата на 4 юни 2024 г. в София конференция Бъдещето на България през очите на младото поколение, Нидерландско-българската бизнес асоциация провежда проучване сред младите хора в България /до 35 години/. Целта на въпросиника е идентифициране на предизвикателствата за младите, проучване на мнението им относно икономическия растеж и обещаващите икономически сектори в страна, очакванията за развитие в областта на образованието, търсене на възможни решения на проблемите. Попълването на въпросника /на английски език/ отнема 1 минута.

Конференцията в началото на юни ще се фокусира върху идеите на младите хора за бъдещето на България и за  изграждането на проспериращо в икономическо, социално и образователно отношение общество.

Събитието цели обсъждане на актуални теми относно реформите в образованието, младежката заетост, устойчивостта и задържането на таланти, иновациите и стимулиране на предприемачеството сред младите хора, които са от съществено значение за възходящото развитие на българската икономика и общество.

Повече информация тук.

Участието е безплатно.

Необходима е предварителна регистрация.

Още новини