Начало Новини Актуално Променят организацията на движението на градския транспорт в Стара Загора на 3-ти март

Променят организацията на движението на градския транспорт в Стара Загора на 3-ти март

Актуално
1Стара Загора изгледПо повод провеждането на шествието с националния флаг в Стара Загора на 3-ти март, ще бъде направена промяна в организацията на движението на градския транспорт.
За времето от 09:00 часа до 15:00 часа движението на обществения транспорт ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:
  • за движещите се посока запад-изток: ул. Генерал Гурко – ул. „Ангел Кънчев“ – бул. Славянски – бул. Никола Петков;
  • за движещите се посока изток – запад: бул. Никола Петков – бул. Славянски – ул. Ангел Кънчев – ул. Генерал Гурко;
  • Автобусна линия № 8 ще се обслужва по маршрут: ул. Генерал Гурко – ул. Ангел Кънчев– бул. Славянски - ул. Крайречен - Хан Тервел - ул. Христина Морфова
  • Автобусна линия № 17 ще се обслужва по маршрут: : ул. Генерал Гурко – ул. Ангел Кънчев – бул. Славянски - бул. Никола Петков - Пътен възел за гр. Казанлък на път I-5 – Хрищенско шосе;
Общественият транспорт по направлението с. Хрищени и с. Колена от 09.00 ч. до 15.00 ч. няма да обслужва спирки Наталия, Самарско знаме и Детска ясла № 3 Маргаритка. При изпълнението на линии от масовия градски транспорт за посочените часове отпадат спирки Климент Охридски и Чайка. Обособяват се временни спирки на ул. Генерал Гурко пред СУ Иван Вазов и на ул. Ангел Кънчев, южно от кръстовището с ул. Христо Ботев.
За желаещите да присъстват на Мемориалния комплекс Бранителите на Стара Загора граждани в 11.00 часа от подлеза пред Регионална библиотека Захарий Княжески, на бул. Руски, ще тръгнат четири автобуса. След края на церемонията, те ще върнат гражданите обратно в центъра на града. Автобусите са безплатни.

Още новини