Начало Новини Актуално Програма Кариерно ориентиране и развитие в Гълъбово

Програма Кариерно ориентиране и развитие в Гълъбово

Актуално

Гълъбово

Успешно завърши Програмата Кариерно ориентиране и развитие, инициирана от Ей И Ес Гълъбово. Финалната лекция на тема Искам работа се проведе в информационния център на дружеството в Гълъбово.  В програмата взеха участие над 120 души от община Гълъбово.

Лектори в различните модули бяха експерти от Дирекция Бюро по труда – Стара Загора и специалисти по управление на човешките ресурси с дългогодишен опит от неправителствени организации.

Проектът е част от програмата за Корпоративна социална отговорност на Ей И Ес. Инициативата бе осъществена в партньорство с Дирекция Бюро по труда – Стара Загора, Бюрото по труда – Раднево, СОУ Васил Левски и Професионалната гимназия по енергетика и електротехника в Гълъбово.

С реализирането на тази програма се опитахме да предоставим базови познания при кандидатстване за работа, квалификация и преквалификация. Вярваме, че само това е начинът да се повиши трудовата заетост в региона и се надяваме да сме помогнали на младите хора и безработното население от община Гълъбово в намирането на подходяща работа, каза Евгения Попова, специалист Корпоративна социална отговорност в Ей И Ес.

Информация: вестник Новината

Още новини