Начало Новини Актуално Професионалната гимназия по електроника кани представител на бизнеса за член на държавна изпитна комисия

Професионалната гимназия по електроника кани представител на бизнеса за член на държавна изпитна комисия

Актуално

Професианолна гимназия комисия изпитиПрофесионалната гимназия по електроника Джон Атанасов в Стара Загора потърси съдействие от Търговско-промишлена палата - Стара Загора за осигуряване на представител на работодателите.

Той трябва да участва в комисията за провеждане на държавни изпити за придобиване степен на професионална квалификация по специалностите:

  • Промишлена електроника;
  • Микропроцесорна техника;
  • Компютърна техника и технологии;
  • Телекомуникационни системи.

Държавният изпит по теория на професията ще се проведе на 10.06.2013 г. за всички специалности - от 8,00 часа, с продължителност 4 астрономически часа.

Държавният изпит по практика ще се проведе по график за съответните специалности - от 28.05.2013 г. до 07.06.2013 г. За всяка специалност изпитът започва в 8,00 часа и е с продължителност 6 астрономически часа дневно и не повече от 3 дни.

Ръководството на Професионалната гимназия по електроника Джон Атанасов в Стара Загора очаква писмено становище на желаещите да участват в изпитната комисия.

Още новини