Начало Новини Актуално Професионална гимназия по строителство и дървообработване Инж.Н.Ранчев - провеждане на държавни изпити за придобиване на

Професионална гимназия по строителство и дървообработване Инж.Н.Ранчев - провеждане на държавни изпити за придобиване на професионална квалификация.

Актуално

1вътрешно строителствоВъв връзка със заповед РД 09-1711/29.08.2018 г. на министъра на образованието и науката са предвидени следните дати за провеждане на държавни изпити за: Втора стенен - 06.06.2019 г. теория на професията; 04 и 05.06.2019 г. практика на професията.

През настоящата учебна година в училището се обучават ученици за втора степен на професионална квалификация но специалност Вътрешни облицовки и настилки и специалност Мебелно производство. Съгласно чл. 35 от Закона за професионалното образование и обучение в състава на комисиите за провеждане на изпитите се включват представители на работодателите и на работниците и служителите. Представителите на работодателите трябва да са от съответната професионална област, а работниците и служителите - с квалификация и трудов сгаж по- малко от 4 години но съответната професия.

  • За контакти с Професионална гимназия по строителство и дървообработване Инж.Н.Ранчев: тел: 042 625 308 или на електронна поща pgsdsz@abv.bg

Още новини