Начало Новини Актуално Проектът Мениджър за един ден гостува за първи път в Мини Марица изток ЕАД

Проектът Мениджър за един ден гостува за първи път в Мини Марица изток ЕАД

Актуално

На 22 март мениджърският екип на най-голямото българско въгледобивно дружество се присъедини към световната инициатива Мениджър за един ден под патронажа на Министерството на финансите на Република България. Партньор на инициативата и тази година е Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, съобщиха от пресцентъра на въгледобивното дружество.

Като част от фирмената политика за прозрачност, дружеството отвори за младите мениджъри вратите на кабинетите на изпълнителния директор Тодор Тодоров, на зам. изпълнителния директор Ромео Петров и на директорите на дирекции Административна и Маркетинг Димитър Желев и Жеко Жеков. 
Петима ученици от радневското СОУ Гео Милев от специализираната паралелка Предприемачество и бизнес имаха шанса да погледнат отвътре Мини Марица-изток ЕАД и да получат знания от практиката. Единодушно всички оцениха новата възможност, която практическият опит дава за разширяването на кръгозора им за бъдеща професионална реализация. Калина Колева, Христина Маринова, Валерия Донева, Стоян Иванов и Ивко Стоянов не пропуснаха да благодарят за  гостоприемно отделеното време в натоварения график на първия ден от работната седмица на мениджърите. Те  споделиха, че в голямата респектираща сграда на управлението на дружеството работят  хора, които със загрижеността на добри професионалисти са  готови да предадат не само натрупаните умения и опит  в професионалната, но и в житейската реализация.

Още новини