Начало Новини Актуално Призив за включване в поредната кампания за предаване на капачки и кенчета - 22 април, събота (9:00 - 14:00 часа)

Призив за включване в поредната кампания за предаване на капачки и кенчета - 22 април, събота (9:00 - 14:00 часа)

Актуално

През последните пет години Обществен дарителски фонд - Стара Загора, Зелени балкани, Международния младежки център с подкрепата на Граждански клуб ЛИПА, Търговско-промишлена палата - Стара Загора и много доброволци заедно или поотделно се редувахме да организираме кампанията на Капачки за бъдеще в Стара Загора.

Тази година, група доброволци създадоха неформална организация Клуб за бъдеще - Стара Загора, която се заема с организирането на кампаниите за събиране на капачки и кенчета, както и с други инициативи на Капачки за бъдеще. Надяваме се все повече да чувате за техни събития.

Както може би вече сте разбрали, поредната пата неонатална линейка е предназначена за Стара Загора. Търговско-промишлена палата - Стара Загора подкрепя инициативата и през тази година и заедно с организаторите призовава да донесете вашите събрани капачки и алуминиеви кенчета на пролетната кампания, която ще се проведе след Великден.

Дата: 22.04. (събота)
Времетраене: 9:00 - 14:00 часа
Място: Малкият паркинг на ул. Любор Байер, северно от Театъра и Художествента галерия, до контейнера за текстил.

Мястото на тази кампания отново е в центъра на Стара Загора и това се прави за удобство и е предпоставка повече хора да донесат събраните за рециклиране капачки. 

Събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/234326802420565
Участие на членове на Клуб за бъдеще – Стара Загора в предаването Инфо зона: https://tinyurl.com/2527vyyw

 

Още новини