Начало Новини От Палатата Призив за подкрепа на Дневен център Св.св. Козма и Дамян, чрез закупуване на ръчно изработени от тях мартеници

Призив за подкрепа на Дневен център Св.св. Козма и Дамян, чрез закупуване на ръчно изработени от тях мартеници

От Палатата

Обръщаме се към вас с призив за подкрепа на Дневен център Св.св. Козма и Дамян, чрез закупуване на ръчно изработени от тях мартеници. Така ще подкрепите тяхната кауза да направят живота на хората с хронични психични и ментални проблеми по-добър и по- достоен.При желание да ги подкрепите, обръщайте се за контакт към Ралица Игнатова, експерт социално включване. тел. 0896 115027.

Цитираме писмото, което Дневен център Св.св. Козма и Дамян изпрати до Палатата:  

Пишем Ви във връзка със стартирането на мартенските ни базари през тази година. Реализирането на ателиетата по изработването на мартеници и последвалите ги базари са от изключителна важност за нас и нашите потребители.

Дневен център Св.св. Козма и Дамян, гр. Стара Загора е социална услуга за хора с хронични психични и ментални проблеми. Вече 16 години работим в посока за преодоляване на стигмата и дискриминацията. Работим за приемането на различните и даваме възможност на хора, живеещи с психична болест да кажат: Това съм аз! Това е моя живот! и по този начин да разширят, разнообразят и конфронтират битуващият стереотип, за това какво означава да си психично болен човек.

В нашата 16 годишна история чрез активности и участия в различни платформи и инициативи сме станали част от социалния живот на града, и във времето сме доказали, че умеем да сътворяваме красиви и неповторими декорации за различните празници през годината.

Чрез възможността да представим част от творчеството си пред Вас, Вашите колеги, служители и семейства, Вие ще насърчите и мотивирате нашите потребители, доказвайки им, че могат, че са полезни и най-вече оценени!

Затова си позволяваме да се обърнем към Вас с предложение да подкрепите потребителите на социалната услуга, закупувайки с благотворителна цел нашите ръчно изработени мартеници.

Надяваме се, че ще ни се доверите и подкрепите, а ние Ви обещаваме да вплетем много любов в червено-белите конци, създавайки едни уникални и красиви мартеници!

С уважение,

Пламен Петров, управител

Мобилната версия на браузъра не показва PDF файла. Можете да го свалите

Документи за сваляне

Още новини