Начало Новини Актуално Присъединете се към лидерите - отворени семинари на ФранклинКови в Стара Загора

Присъединете се към лидерите - отворени семинари на ФранклинКови в Стара Загора

Актуално

семинари ФранклинКови Стара Загора

ФранклинКови е глобален лидер в обученията за ефективност, използване на инструменти за продуктивност, реализация на стратегията и инструменти за оценка за организации и индивиди. ФранклинКови оргинизира в Стара Загора две обучения, всяко е с продължителност от по три дена.

Програма Лидерство: Велики лидери, велики екипи, велики организации™           

Продължителност – 3 дни, 5 - 7 октомври 2012 г.

Материали за участниците: основен учебник и книжка „Договор и основи“ за работа след обучението, карта-римайндер. Онлайн асесмънт: Лидерски коефициент, преди обучението и 6 месеца след обучението.  

Програма 7 Навика на високоефективните хора™        

Продължителност – 3 дни, 27 - 29 септември 2012 г.

Материали за участниците: основен учебник и книжка „Договор за 7 Навика“ за работа след обучението карта -римайндер. Онлайн асесмънт: 7 Навика Бенчмарк, преди обучението и 3 месеца след обучението. 

В приложения файл ще намерите подробно представяне на двете програми и цени за участие в обученията.

За всякаква информация и записване за участие в обученията, може да се обръщате към: Диана Радулова – ръководител отворени семинари, тел. 02/ 944 53 03, моб. 0887 332 473, имейл: office@franklincovey.bg
Участие може да заявите и като попълните приложения файл Регистрационна форма и го изпратите на посочения по-горе имейл.

ФранклинКови помага на компаниите  да успяват, освобождавайки силата на хората си да се фокусират и да работят върху най-важните бизнес приоритети.

 

Още новини